Az összetevőkről

Az összetevőkről

A tudományos alapon gondosan válogatott összetevők:

Névtelen-2Hidroxipropil-metil- cellulóz (E463) (kapszula anyaga), Magnézium-oxid, C-vitamin (aszkorbinsav), L-arginin, E-vitamin (D-alfa- tokoferil-acetát), L-karnitin, Likopin, Salix alba kéreg kivonata (szalicin), N-acetil- cisztein, A-vitamin (béta-karotin), Koenzim Q10, L-glutation, D-vitamin (kolekarciferol), Cink-oxid, Szelén (nátrium-szelenit), színezékek: klorofillok és klorofillinek réz-komplexei, titán-dioxid; B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), Folsav (pteroilmonoglutaminsav), B-12 vitamin (ciano-kobalamin).

1. A Salix alba (fehér fűz) kérgének szalicin tartalma enyhén gyulladást gátló hatású. Az oxidatív stressz sokszor krónikus gyulladással jár együtt.

2. B6 vitamin: részt vesz a normál cisztein és homocisztein anyagcserében, a normál fehérje és glikogén anyagcserében, és a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához.

3. B12 vitamin: részt vesz a homocisztein anyagcserében, a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban. Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához, a normál vörösvérsejt képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

4. A-vitamin (Béta karotin): Részt vesz a normál vasanyagcserében. Hozzájárul a nyálkahártya és a bőr normál állapotának fenntartásához, valamint az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtek differenciálódásában.

5. Cink: Hozzájárul a normál DNS-szintézishez, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, és a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban és a normál termékenység és szaporodás fenntartásában.

6. C-vitamin: A legjelentősebb antioxidáns. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. A kedvező hatás 200 mg C-vitaminnal érhető el az ajánlott napi C-vitaminbevitelen túl. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az erek normál állapotának, működésének fenntartásához, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.

7. D-vitamin: Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

8. E-vitamin: Nagyon fontos antioxidáns. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

9. Folsav: Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, és szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál aminosav-szintézisben.

10. Koenzim Q10: Antioxidáns tulajdonságú molekula. Tudományos kutatások szerint csökkenti a szabad gyökök káros hatását, megelőzi a DNS fragmentációt (az oxidatív stressz okozta DNS-károsodást).

11. L-arginin: Aminosav, a fehérjeszintézis fontos eleme, szerepet játszik a sérült szövetek mielőbbi regenerálódásában.

12. L-glutation: Tripeptid, amely a szervezetben antioxidánsként működik, megóvja a sejteket és a sejtek alkotórészeit az oxidatív stressz hatásától.

13. Likopin: Karotinoid vegyület, hatékony antioxidáns.

14. L-karnitin: Aminosav származék, nagy mennyiségben található a mellékherében, a spermiumok végső érésében és metabolizmusában játszik fontos szerepet.

15. Magnézium: Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, szerepez játszik a sejtosztódásban.

16. N-acetil-cisztein: Aminosav származék, antioxidáns hatású.

17. Szelén: Számos kedvező tulajdonsága mellett részt vesz a normál spermaképződésben. Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

A készítmény gluténmentes. A Vegi kapszula növényi eredetű (cellulóz), állati eredetű alapanyagokat nem tartalmaz.